Új vezetők a Publicis One Hungary szervezetében

Új vezetők a Publicis One Hungary szervezetében

Misa Lukic, a Publicis One regionális vezetője ma bejelentette Tóth Vazul és Sásdi Helga kinevezését – előbbit a Publicis One Hungary operatív igazgatói posztjára 2018. január 8-i hatállyal, míg utóbbit a Saatchi & Saatchi Hungary brand leader pozíciójára. Mészáros Kinga, a Publicis One ügyvezető igazgatója és a Saatchi & Saatchi magyarországi vezetője az ügynökségnél cégvezetőként töltött kilenc éve után úgy döntött, hogy búcsút mond a cégnek, és új kihívások felé néz.


Háromszoros hurrá

HÍREK

Három aranyat is nyert a Golden Drum fesztiválon a Bántalmazás élő adásban kampányunk, melyet a grúz Publicis One / Saatchi & Saatchi Tbilisi ügynökség segített megvalósítani. A kampány - melyben egy népszerű műsorvezetőnőt élő adásban ért látszólagos szóbeli bántalmazás a férfi producer részéről - egy eddig agyonhallgatott problémát, a nők elleni családon belüli erőszak ügyét tette megkerülhetetlen beszédtémává, ráadásul egy…

Arany Penge díjak

HÍREK

1 arany, 3 ezüst és 1 bronz A Világ Legnagyobb Zenedobozának Nagyon örülünk, hogy az átütő közönségsiker után a szakma is szerette és díjazta a Müpának készült alkotásunkat.