Effie 2015

Hatékonyak vagyunk!

Bronz EFFIE-t nyertünk a CIB Bank számára készített CIB Előrelépő Személyi Kölcsön kampányunkkal a pénzügyi szolgáltatások kategóriában.

Az EFFIE az egyetlen olyan nemzetközi szakmai díj, amely a kreativitás mellett a reklámkampányok eredményességét, hatékonyságát díjazza, ezért különösen büszkék vagyunk erre az összetett elismerésre.

A kampánystratégia arra a fogyasztói elvárásra épített, hogy az emberek számára elsődleges szempont, hogy azonnal megtudják, milyen összegre számíthatnak. A kreatív anyagok valamennyi csatornán a gyors (10 perc alatt) előminősítést demonstrálták: az ügyfeleknek meg sem kell szakítaniuk azt, amit éppen csinálnak, illetve „üres” idejükben is el tudják intézni az előminősítést.

A kampány aktivizáló hatása jelentős volt.  A kampány előtti havi átlagos 150 fős (regisztrált telefonos és online) érdeklődés novemberben 4373, decemberben 2996 főre növekedett. A CIB hitelállománya is drámaian nőtt.

A nyertes kampány reklámfilmje itt nézhető meg.


Háromszoros hurrá

HÍREK

Három aranyat is nyert a Golden Drum fesztiválon a Bántalmazás élő adásban kampányunk, melyet a grúz Publicis One / Saatchi & Saatchi Tbilisi ügynökség segített megvalósítani. A kampány - melyben egy népszerű műsorvezetőnőt élő adásban ért látszólagos szóbeli bántalmazás a férfi producer részéről - egy eddig agyonhallgatott problémát, a nők elleni családon belüli erőszak ügyét tette megkerülhetetlen beszédtémává, ráadásul egy…

Arany Penge díjak

HÍREK

1 arany, 3 ezüst és 1 bronz A Világ Legnagyobb Zenedobozának Nagyon örülünk, hogy az átütő közönségsiker után a szakma is szerette és díjazta a Müpának készült alkotásunkat.